Consiliul Raional Sîngerei

Switch to desktop Register Login

Concurs de granturi pentru tinerii cu vârsta dintre 20-35 ani, locuitori ai raioanelor Sîngerei și Șoldănești

În cadrul proiectului Fonduri de susținere a antreprenoriatului pentru tinerii din Sîngerei și Șoldănești, în parteneriat cu AO Consens, CR Sîngerei, CR Șoldănești, Incubatorul de Afaceri din Sîngerei, Fondul pentru Tineri Sîngerei și Fondul pentru Tineri Șoldănești anunță concurs de granturi pentru tinerii cu vârsta dintre 20-35 ani, locuitori ai raioanelor Sîngerei și Șoldănești, interesați să inițieze afaceri sau cu experiență în afaceri de cel mult 3 ani.

Fondul de susținere a Antreprenoriatului pentru Tineri urmărește scopul de abilitare antreprenorială a tinerilor și antrenarea lor în dezvoltarea afacerilor pentru a contribui la dezvoltarea comunităților din raioanele Sîngerei și Șoldănești.

Inițiativa se va desfășura în 6 etape :

  1. I.Selectarea unui grup de tineri de 20 persoane cu inițiative de a dezvolta afaceri sau cu experiență în afaceri de cel mult 3 ani pentru instruiri în Administrarea Afacerilor (termen de înscriere : 04 februarie – 24 februarie 2019)
  2. II.Instruirea în Administrarea Afacerilor (termen de implementare : 4 martie – 12 aprilie 2019).
  3. III.Organizarea concursului de planuri de afaceri destinat tinerilor instruiți în cadrul programului (termen de aplicare : 15 aprilie – 19 mai 2019)
  4. IV.Finanțarea celor mai bune dintre ele (începând cu 1 iunie 2019).
  5. V.Monitorizarea inițierii sau dezvoltării afacerii (perioada lunilor iunie – octombrie 2019).
  6. VI.Premierea celor mai bune afaceri la Gala Afacerilor Debutante (noiembrie 2019).

Dosarul de înscriere la activitățile proiectului va include:

  • CV aplicantului în baza modelului propus;
  • O scrisoare de intenție în baza modelului propus;
  • Descrierea succintă a ideii sale de afaceri în baza formularului propus.

Dosarul de înscriere va fi expediat pe adresa : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. până pe data de 24 februarie 2019.

Cererile expediate mai târziu de termenul limită nu vor fi considerate.

Aplicațiile depuse vor fi evaluate conform criteriilor de evaluare formală și de conținut conform Regulamentului de participare la Fondul de susținere a antreprenoriatului pentru tineri.

Rezultatele concursului de selecție a candidaților vor fi anunțate pe site-urile partenerilor www.singerei.md; www.soldanesti.md; www.iasg.md

Alte informații cu privire la organizarea concursului pot fi solicitate prin e-mail la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Acest proiect implementat de AO Consens, Sîngerei, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Guvernul Suediei prin intermediul Fundației Est-Europene în cadrul Proiectului “Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică și socială a țării”.

Model CV

Formular - Descrierea ideii de afaceri

Model Scrisoare de intenție