Consiliul Raional Sîngerei

Switch to desktop Register Login

Fondul pentru Tineri Bălți și Sîngerei recrutează noi membri!

Asociaţia obştească “Caroma Nord” este în căutarea de noi membri care vor activa în cadrul Fondului pentru Tineri Bălți și Sîngerei.
Proiectul îşi propune să aducă o valoare adaugată la dezvoltarea unei noi generaţii de tineri, cu viziuni progresiste și dinamice, care ar putea contribui la îmbunătăţirea climatului socio-economic în localitatea lor. Vor fi realizate ateliere şi seminare de informare şi instrure în domeniul comunicării și voluntariatului, cetăţeniei active, participare la procesul decizional şi informare activă a publicului, colectare de fonduri. Va fi lansat Concursul de mini-proiecte în cadrul Programului de Granturi Mici, Runda 2. 
Perioada de desfășurare a proiectului: ianuarie – decembrie 2019.
SUNTEM ÎN CĂUTARE DE 28 DE TINERI CARE:

• Au vîrsta cuprinsă între 16 – 22 de ani;
• Sunt activi și manifestă interes pentru dezvoltare;
• Doresc să-şi dezvolte propriile abilităţi de organizare, aptitudine de învățare, comunicare, lucru în echipă și capacitate de luare a deciziilor;
• Demonstrează interes faţă de proiect şi consideră că au idei ce merită a fi realizate,
• Au o viziune privind dezvoltarea generală a satului şi îmbunătăţirea climatului socio-economic în localiate,
• Vor avea timp şi dorinţă să frecventeze activităţile din cadrul proiectului timp de 9 luni.
Perioada de înscriere în concursul de selectare este 01 – 15 februarie 2019.
Activitatea are loc în cadrul proiectului „IA UN LOC ÎN FONDUL PENTRU TINERI!”. Acest proiect este realizat de Asociația Obștescă ”Caroma Nord” cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Suedia.
http://caromanordngo.weebly.com/formular-de-selectare.html

Pentru informații suplimentare vă rugam să vă adresați la numărul de telefon: 079124353  saue-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..