Consiliul Raional Sîngerei

Switch to desktop Register Login

Mesaj de felicitare al Președintelui raionului, adresat colaboratorilor Inspectoratului de Poliție Sîngerei

Stimaţi angajaţi și veterani ai Inspectoratului de Poliție Sîngerei,

În fiecare an, la data de 18 decembrie, marcăm Ziua profesională a Poliției Naționale. Poliția reprezintă organul fundamental care asigură zi de zi stabilitatea și siguranța întregului popor.

Azi, avem un deosebit prilej să Vă aducem sincerele noastre mulțumiri și tot respectul pentru profesia deloc ușoară, pentru sacrificiul și bărbăția de care da-ți dovadă implicîndu-vă fără ezitare pentru a menține ordinea publică și a proteja integritatea țării.

Munca pe care o depuneți cu atîta dăruire de sine solicită mult curaj, devotament, responsabilitate și tărie de fier- calități care demonstrați zilnic cu multă iscusință.

În numele Consilului Raional Sîngerei și al meu personal, adresez tuturor angajaților și veteranilor cele mai sincere felicitări, urări de sănătate, prosperitate și succes pentru a obține în continuare rezultate remarcabile în serviciul dificil, dar atît de important. Fie ca pacea și gîndurile constructive să Vă fie călăuză pentru a intervine prompt în toate situațiile, iar acțiunile Dumneavoastră să contribuie la menținerea liniștii și securității cetățenilor Republicii Moldova.

Cu înaltă considerațiune,

Președintele raionului Sîngerei

Grigore Corcodel