Consiliul Raional Sîngerei

Switch to desktop Register Login

Infrastructură modernă

Seara de 18 februarie s-a adeverit a fi importantă pentru locuitorii orașului de reședință, a raionului Sîngerei. Așadar, aceasta s-a marcat prin vizita Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Germaniei în Republica Moldova - Excelența Sa dna Angela Ganninger. Prilejul acesteia a fost finalizarea subproiectelor „Pavarea căilor pietonale de acces” și „Construcția unei porțiuni de iluminat stradal în or. Sîngerei, finanțat din grantul oferit Republicii Moldova de către Guvernul Republicii Federale Germania, implementat prin Banca Germană de Stat ”Kreditanstalt fur Wiederaufbau” și Fondul de Investiții Sociale din Moldova.

La momentul festiv, au fost prezenți dl Gheorghe Brașovschi – deputat în Parlamentul Republicii Moldova, ex-primar al or. Sîngerei, dl Grigore Corcodel – președintele raionului Sîngerei, dl Arcadie Covaliov - primarul or. Sîngerei, dl Tudor Tutunaru, dl Ion Bîrsanu, dl Iulian Erimei – vicepreședinții raionului Sîngerei, dl Iurie Chiorescu – director al FISM, dna Maria Condorachi – ex-viceprimar al or. Sîngerei.

În discursurile rostite de oficiali, s-a accentuat munca depusă de echipa primăriei or. Sîngerei, pentru obținerea titlului de câștigător în cadrul Programului de granturi ”Infrastructura socială și eficiență energetică 2018”. Totodată, au fost aduse sincere mulțumiri pentru susținerea acordată, din partea cetățenilor, care sunt principalii beneficiari ai lucrărilor efectuate, dar și care sunt responsabili în continuare, de a prețui și păstra condițiile îmbunătățite ale infrastructurii.

La finele evenimentului, oaspeții de onoare au fost fascinați de numerele artistice cu care au evoluat tinerii talentați din Sîngerei.

Ana Foltea

Secția Administrație Publică

IMG 8124

IMG 8126

IMG 8129

IMG 8160

IMG 8173

IMG 8149

IMG 8167

IMG 8178

IMG 8174

IMG 8161

IMG 8185

yguk

IMG 8188

IMG 8215

IMG 8153

IMG 8196

IMG 8209