Consiliul Raional Sîngerei

Switch to desktop Register Login

Start lucrărilor de reparație a drumurilor

Astăzi, 29 iunie 2020, au demarat lucrările de reparație și întreținere a drumului L 279 M 5 Chișcăreni M 5, unde va fi reconstruit un tronson de drum cu lungimea de un 1 km și lățimea 6 m prin satul Chișcăreni.

Președintele raionului Sîngerei, dl Grigore Corcodel împreună cu dl Vasile Țîbîrnă, șef Secție Construcții Gospodărie Comunală și Drumuri au efectuat o vizită de lucru la fața locului pentru a vedea cursul lucrărilor. Dumnealor au purtat discuții cu drumarii antrenați în procesul de reparare a drumului, totodată interesîndu-se de asigurarea cu materiale de construcție și tehnică specială în scopul realizării unor lucrări calitative care să ofere siguranța participanților la trafic.

Reiterăm că la moment pe această porțiune de drum se efectuează plombări și amorsarea părții carosabile cu emulsie de bitum. Ulterior se va așterne un strat de asfalt de 4 cm și consolidate acostamentele cu un strat de piatră cu suprafața de 1.000 mp.

Concomitent, Consiliul raional prin concurs a angajat un responsabil tehnic atestat pentru supravegherea lucrărilor, dl Boldu Valeriu care împreună cu dirigintele de șantier SRL CORSAG sunt responsabili de calitatea și cantitatea acestora.

Menționăm că lucrările de reparație a drumului L 279 M 5 Chișcăreni M 5 sunt realizate de antreprenorul SRL CORSAG, director dl Spiridon Său.

Secția Administrație Publică

Secția Construcții Gospodărie Comunală și Drumuri

IMG 1288

IMG 1477

IMG 1606

IMG 1422

IMG 1560

IMG 1584

IMG 1592