Consiliul Raional Sîngerei

Switch to desktop Register Login

Ședința Comisiei raionale Extraordinare de Sănătate Publică (17.09.2020)

În această dimineață membrii Comisiei raionale Extraordinare de Sănătate Publică, s-au convocat în ședință.

Președintele comisiei, dl Tudor Tutunaru, a reiterat că întrunirea a avut ca bază chestiunea cu privire la înregistrarea unor noi cazuri Covid-19 pozitive în următoarele instituții de învățămînt din raion: gimnaziul din satul Mihailovca, gimnaziul „V.Matei” din satul Dumbrăvița, și L.T. „A.Agapie” din satul Pepeni.

O altă întrebare pusă în discuție a fost amplasarea birourilor și secțiilor de votare în insituțiile de învățămînt din raion în condițiile pandemiei de Covid-19.

În urma dezbaterilor, discuțiilor și propunerilor parvenite, s-a decis plasarea în regim de carantină a elevilor claselor a III-a gimaziul din sat. Mihailovca, clasa a IV-a, gimnaziul „V.Matei” din satul Dumbrăvița și clasa a II-a, grupa a II-a, L.T. „A. Agapie” din satul Pepeni, pe o perioadă de 14 zile, începînd cu data de 17.09.2020, în conformitate cu legislația în vigoare.

Totodată, conform Hotărîrii emise, se interzice amplasarea birourilor și secțiilor de votare în instituțiile de învățămînt din raion și se recomandă în mod de urgență primarilor să identifice localuri pentru amenajarea secțiilor de votare, conform legislației Republicii Moldova.

Vizualizează aici : Hotărârea nr. 16 din 17 septembrie 2020

24