Consiliul Raional Sîngerei

Switch to desktop Register Login

Ședința ordinară a Comisiei pentru Situații Excepționale din 13.12.2018

IMG 20181213 100928
 

La 13 decembrie în sala pentru ședințe a Consiliului raional, a avut loc ședința ordinară a Comisiei pentru Situații Excepționale. Vicepreședintele CSE – dl Ivan Cebotari a dat citire ordinii de zi, după care raportorii au început a prezenta următoarele subiecte:

1. Informaţia cu privire la totalurile activității Comisiei pentru Situații Excepționale a r-lui Sîngerei pentru anul 2018 și propuneri la Planul activității CSE pentru anul 2019 – dl Vasile Cheptea, șef-interimar al Secției Situații Excepționale Sîngerei, vicepreședintele CSE.

2. Informație cu privire la nivelul de pregătire al SA ,,Drumuri auto Bălți” filiala Sîngerei către perioada rece a anului 2018-2019, existența și starea tehnicii auto din dotare cît și altor resurse tehnico-materiale necesare în caz de producere a situațiilor excepționale și măsurile de protecție – Vasile Petrov, director SA ,,Drumuri auto Bălți”, filiala Sîngerei, șef al Serviciului autodrumuri.

3. Informație cu privire la nivelul de pregătire al Direcției Gospodăriei Comunale și Locuințe or. Sîngerei către perioada rece a anului 2018-2019, existența și starea tehnicii auto din dotare cît și altor resurse tehnico-materiale necesare în caz de producere a situațiilor excepționale și măsurile de protecție – d-nul Vitalie Bolohan, șef Direcție Gospodărie comunală și Locuințe a or. Sîngerei, membru CSE.

4. Informație cu privire la nivelul de pregătire a APL către perioada de iarnă 2018-2019, contractarea agenților economici și persoanelor fizice ce dispun de tehnică grea necesară la lichidarea consecințelor situațiilor excepționale și executarea unor lucrări de urgență – dl Vasile Cheptea, șef-interimar al Secției Situații Excepționale Sîngerei, vicepreședintele CSE.

Menționăm că în timpul ședinței membrii Comisiei au venit cu propuneri de îmbunătățire a activității Secției Situației Excepționale, au expus problemele cu care se confruntă aceasta, dar și au discutat despre nivelul de pregătire pentru perioada de iarnă.

Secția Administrație Publică

 

IMG 20181213 100952