Media, Noutăți

Vizitele de lucru ale președintelui raionului Sîngerei

Vizitele de lucru ale președintelui raionului Sîngerei, dl Grigore Corcodel, în cadrul Campaniei „Veșnicia s-a născut la sat” continuă. De această dată, conducerea raionului, alături de președintele Comisiei Consultative Economie, finanțe și buget, dl Oleg Cernei, s-au deplasat în comuna Sîngereii Noi.

În cadrul discuțiilor cu primarul localității, dna Galina Guțu și secretarul local, dl Eduard Crîșavițchi, au fost evidențiate problemele existente, precum, necesitatea construcției unui teren de minifotbal, instalarea rigolelor pentru scurgerea apelor pluviale, etc.
Reiterăm că deplasările în comunele raionului, urmăresc stabilirea tuturor dificulțăților, problemelor și divergențelor cu care se confruntă locuitorii acestui raion, iar discuțiile cu edilii locali, contribuie la formarea unei viziuni per ansamblu a acestora cît și contribuie direct la identificarea soluțiilor pentru rezolvarea lor.
Conducerea raionului, asigură constant sprijin financiar pentru crearea condițiilor moderne de trai, servicii medicale de calitate prin utilarea și renovarea Centrelor de Sănătate, asigurarea dreptului la educație, prin modernizarea tuturor insituțiilor școlare și preșcolare, iar pentru ca acest lucru să fie cît mai calitativ, sistematic, dl Grigore Corcodel, președintele raionului și dl Oleg Cernei, președintele Comisiei consultative de specialitate Economie, finanțe și buget, vor merge în toate localitățile raionului pentru a monitoriza situația din prima sursă, ca ulterior corect și echidistant, în funcție de problemele identificate să fie alocate mijloace financiare din bugetul Consiliului raional.
Accentuăm că astăzi, primarul comunei, dna Galina, în prezența președintelui raionului, a declarat că părăsește Partidul Socialiștilor și își urmează cursul ca primar independent, alături de cetățenii comunei pe care o reprezintă. Urmăriți aici: https://www.facebook.com/consiliulraional.singerei.5/videos/511057623911628