Media, Noutăți

Campania „Veșnicia s-a născut la sat” continuă

În seara zilei de ieri, președintele raionului, dl Grigore Corcodel, și-a continuat Campania „Veșnicia s-a născut la sat” în c. Pepeni, s. Răzălăi.
La invitația organizatorilor, alături de consilierii raionali, dl Ion Galus, dl Oleg Cernei și dl Vasile Brega cît și edilul localității, dl Oleg Rotaru, au mers în fața cetățenilor deschiși pentru discuții calde și productive.

În acest sens, locuitorii comunei Răzălăi, au comunicat nevoiele cu care se confruntă, iar împreună cu oficialii au identificat cele mai optime soluții cît și au accentuat despre demararea lucrărilor la drumul ce leagă s.Sloveanca și Răzălăi, unde va fi asfaltată o porțiune de 1 km.
În urma discuțiilor, a fost evidențiată și posibilitatea transformării Școlii Auxiliare de tip internat din Răzălăi într-un Centru Cultural în cinstea Marelui Mitropolit Iosif Naniescu, fapt ce va contribui la valorficarea potențialului cultural.
Amintim că după o pauză de mai bine de doi ani, cauzată de pandemie, președinte raionului, dl Grigore Corcodel, a demarat campania „Veșnicia s-a născut la sat” care are menirea de a ajunge în toate localitățile acestui raion pentru a asculta nevoile, fricile dar și speranțele cetățenilor și de a interveni prompt pentru ca ei să se simtă în siguranță, acasă, și să dispună de condiții decente de trai cît și de localități dotate.