Noutăți

Acțiune de caritate la Pepeni

Astăzi, de Sfîntul Nicolae, în sala de festivități a primăriei Pepeni, la inițiativa primarului comunei, Oleg Cernei, s-a dat startul campaniei de binefacere „De la inimă la inimă”. Aproximativ 70 de beneficiari, printre care cei mai longevivi cetățeni cu vârste cuprinse între 80 și 95 de ani, familii cu copii cu dizabilități și persoane singuratice, au primit pachete alimentare a cîte 12 kg fiecare.

Această acțiune a devenit posibilă datorită sprijinului financiar acordat de Ministerul de Externe al Republicii Cehe și Ambasada Republicii Cehe în Republica Moldova. Implementarea a fost realizată de către Organizația Obștească „EzzyLink”, sub îndrumarea directorului Silvia Bicenco.
La eveniment a fost prezent și președintele raionului, Cristian Cainarian, care a transmis un mesaj de felicitare, subliniind angajamentul Consiliului raional de a fi cât mai aproape de nevoile cetățenilor. De asemenea, a transmis felicitări primarului nou ales, Oleg Cernei, evidențiind faptul că, chiar în primele săptămâni de mandat, primarul Cernei a reușit să implementeze acest proiect social menit să facă sărbătorile de iarnă mai speciale.
La rîndul său, Oleg Cernei, primarul comunei Pepeni, a mulțumit donatorilor pentru contribuția substanțială și a dat asigurări că pe parcursul mandatului va acorda o atenție sporită problemelor sociale ale cetățenilor aflați în dificultate.