Anunțuri

ANUNȚ

 În perioada 1 iunie – 23 august curent, Agenţia de Intervenţie şi Plăţi pentru Agricultură (AIPA), lansează cel de-al IV-lea apel de recepţionare a cererilor de solicitare a subvențiilor în avans pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în mediul rural, destinate îmbunătăţirii şi dezvoltării infrastructurii publice rurale şi diminuării tendinţelor de declin social şi economic în zonele rurale.

Depunerea dosarelor de solicitare a subvenției in avans se face de către primar – pentru masurile nr. 1 si nr. 2 si administrator/reprezentant legal – pentru măsura nr. 3, la secția/serviciul teritorial al AIPA din aria în care solicitantul își are sediul juridic și în care va efectua investiția.

Valoarea maximă a subvenției acordate pentru măsura 1 și 2 constituie 80% pentru un proiect eligibil de până la 3 milioane de lei, iar pentru măsura 3 constituie 50% pentru un proiect eligibil de până la 1 milion de lei.

Specialiștii  Direcției Economie și Atragerea Investițiilor  oferă asistență  în elaborarea cererii de solicitare  a subvenței în avans  pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în mediul rural și rămânem deschiși pentru  colaborare,  informații suplimentare la numărul de telefon (0262) 8-12-32,067322432 Specialiștii: Crisavițchi Svetlana, Baciu Victor, sau la adresa de email:sectia.economie.sg@gmail.com.