Anunțuri

Anunț

                  Vă invităm să participați la sesiunea de informare cu tema „Consolidarea capacităților antreprenorilor în dezvoltarea afacerilor cu suportul programelor de finanțare ODA”, care va avea loc pe data de 27 Aprilie la ora 10:30 în Sala mare de ședință Windows, la Tekwill Bălți.

Această sesiune de informare este destinată antreprenorilor cu o afacere start-up sau care sunt în proces de lansare, antreprenorilor cu o afacere cu experiență de mai mult de 24 de luni, consultanților în afaceri și organizațiilor de suport în afaceri. Participarea este gratuită, fiind o oportunitate unică de a cunoaște programele de finanțare ODA disponibile pentru afacerea dumneavoastră, de a elabora un proiect de investiții și de a dezvolta un plan de afaceri alături de echipa ODA și experții în domeniu.

De asemenea, participanții vor putea beneficia de sfaturi și resurse de la experții în afaceri și organizațiile de suport în afaceri, precum și de oportunitatea de a întâlni și a interacționa cu alți antreprenori din comunitate.

Activitatea face parte din seria de sesiuni de informare și ateliere practice 𝑠𝑢𝑠ți𝑛𝑢𝑡𝑒 𝑑𝑒 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝑎𝑠𝑖𝑠𝑡𝑒𝑛𝑡̦𝑎̆ 𝑡𝑒ℎ𝑛𝑖𝑐𝑎̆, 𝑓𝑖𝑛𝑎𝑛𝑡̦𝑎𝑡 𝑑𝑒 𝑈𝐸 prin intermediul proiectului „𝑂𝑓𝑒𝑟𝑖𝑟𝑒𝑎 𝑠𝑢𝑝𝑜𝑟𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑖𝑚𝑝𝑙𝑒𝑚𝑒𝑛𝑡𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑝𝑜𝑙𝑖𝑡𝑖𝑐𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝐼𝑀𝑀-urile 𝑟𝑢𝑟𝑎𝑙𝑒”.

 

Vă puteți înregistra pentru eveniment folosind link-ul: https://forms.gle/G6b3MqcxzcTAwD168

Vă mulțumim pentru colaborare și rămânem deschiși pentru  informații suplimentare la numărul de telefon; 026223285; 060476688 sau la adresa de email;sectia.economie.sg@gmail.com