Anunțuri, Noutăți

Anunț

Apel de lansare!

Incubatorul de Afaceri Sîngerei, cu suportul Organizației pentru Dezvoltarea Sectorului  Întreprinderilor Mici și Mijlocii, ursele alocate din bugetul de stat, în cadrul Programul ACADEMIA IDEIILOR DE AFACERI,  lansează Maratonul Ideiilor de Afaceri .

           Maratonul Ideiilor de Afaceri, are drept scop susținerea mediului de afaceri la nivel regional, ce va spori crearea de noi companii și locuri de muncă, avînd  prioritatea dezvoltării mediului de afaceri în zonele rurale.

Astfel, prin prisma instrumentului:

–  se vor identifica nevoile antreprenorilor la nivel regional,

– se va facilita dialogul dintre mediul antreprenorial și autoritățile publice locale.

           Obiectivul general al acestui program, este identificarea potențialilor antreprenori și celor debutanți, care  vor trece prin toate etapele de formare,  de la ideie pînă la lansarea afacerii. Pe parcursul perioadei de implementare, vor fi organizate mai multe activități, care vor spori dezvoltarea cunoștințelor antreprenoriale al participanților, formarea și prezentarea ideii de afaceri în fața potențialilor investitori. Beneficiarii vor primi asistență atît din partea unui grup de mentori cît și din partea Incubatorului de Afaceri Sîngerei.

          Misiunea acestui program este să prezinte investitorilor din întreaga țară companiile nou create cu potențial de creștere și idei inovative, precum și să instruiască antreprenori.

ATENȚIE!

Aplicanții care doresc să participe la Maratonul Ideilor de Afaceri, pîna la data de 10 octombrie 2021, vor depune prin e-mailprin s/ fizic, la sediul Incubatorului de Afaceri Sîngerei o cerere de participare și un rezumat al ideii de afaceri,  datele de contact la adresa electronică : incubatorulsingerei@gmail.com

Pentru întrebări și consultații vă adresați:

  • dna Ala Șargu tel.relații 062130505 ;
  • dna Svetlana Crisavițchi, tel.relații 0262 84 566 sau 0673 22 432.

Direcția Economie și Atragerea Investițiilor