Anunțuri, Noutăți

Anunț

Direcția Economie și Atragerea Investițiilor al Consiliului Raional Sîngerei vă aduce la cunoștință că ,Organizația pentru Dezvoltarea  Sectorului  Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM), continuă înscrierea la Programul ,,Gestiunea Eficientă a Afacerii” Antreprenorii și angajații din sectorul IMM au șansa de a studia GRATUIT 14  module de instruire antreprenorială care îi pot ajuta să-și reconfigureze afacerea. Sunt lansate module innovative de management și marketing pentru antreprenorii 𝐈̂𝐍𝐂𝐄𝐏Ă𝐓𝐎𝐑𝐈 și 𝐀𝐕𝐀𝐍𝐒𝐀Ț𝐈.

Circa 6𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫𝐢 din toate regiunile R.Moldova, au beneficiat deja de cursurile de instruire. Aceștea au fost familiarizați cu  cadrul legal; managementul financiar și contabilitatea; cadrul fiscal; cadrul legal și controlul de stat; managementul financiar și evaluarea întreprinderii; contabilitatea; digitalizarea și ecologizarea.

Urmăriți un tutorial video care vă ghidează cum să aplicați la 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐆𝐄𝐀: 

 Pentru înregistrare, completați formularul: 

 Detalii despre Program:

 ️ Informații suplimentare:

 oxana.constantinova@odimm.md              

022 22 45 20;  +373 69 503 106.

 

 Vă mulțumim pentru colaborare și rămânem deschiși pentru  informații suplimentare la numărul de telefon( 0262) -2-32-85,060476688 Specialist Superior Negrescu Iurie, sau la adresa de email:secția.economie.sg@gmail.com.

  Direcția Economie și Atragerea Investițiilor