Noutăți

Atelier de lucru D.O.M.D.E. 2 la Sîngerei

Un nou impuls pentru economia locală: Atelierul D.O.M.D.E. 2 la Sîngerei

Dezvoltarea capacităților antreprenoriale este esențială pentru creșterea economică și prosperitatea raionului Sângerei, contribuind la crearea de locuri de muncă și stimularea inovației.

Astăzi, în cadrul Consiliului Raional Sîngerei, a avut loc un atelier de lucru din cadrul proiectului „Dezvoltarea capacităților antreprenoriale ale diasporei Republicii Moldova” (D.O.M.D.E. 2).

Evenimentul a reunit edili locali, reprezentanți ai administrației publice și antreprenori din raion, având ca scop consolidarea abilităților și cunoștințelor necesare pentru dezvoltarea economică a regiunii.

Președintele raionului Cristian Cainarian a deschis atelierul cu un discurs inspirat, salutând organizatorii și subliniind importanța proiectelor de economie socială. „Aceste inițiative sunt vitale pentru dezvoltarea noastră sustenabilă și pentru implicarea activă a diasporei în economia locală,” a declarat domnul președinte.

Atelierul de lucru va continua și mâine, 21 iunie, în intervalul 9:30-13:00, în incinta Consiliului Raional Sângerei, oferind participanților șansa de a aprofunda subiectele discutate și de a-și dezvolta competențele antreprenoriale.

Proiectul „Dezvoltarea capacităților antreprenoriale ale diasporei Republicii Moldova” (D.O.M.D.E. 2) are scopul de a încuraja implicarea activă a diasporei în economia locală, prin dezvoltarea de proiecte de economie socială care contribuie la dezvoltarea sustenabilă a comunităților locale.