Noutăți

,,Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii anul 2021”

În după amiaza acestei zile, Direcția Economie, Atragerea Investițiilor și Eficiență Energetică a organizat și desfășurat în incinta Restaurantului „Speranța” ședința solemnă a concursului raional ,,Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii anul 2021”.

Concursul a avut în sinea sa scopul de a scoate în evidență și de a pune valoare pe istoriile de succes și rezultatele remarcabile din anul 2021 ale antreprenorilor din raionul Sîngerei. În acest context au fost menționați indicatorii financiar-economici a Comisiei instituite prin Dispoziția Președintelui raionului nr.41 din 31.03.2022 ”Cu privire la instituirea Comisiei pentru organizarea și desfășurarea Concursului raional Cel mai bun antreprenor al anului 2021 din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii”.
La întrunire au participat reprezentanții Consiliului Raional Sîngerei în persoana vicepreședintelui Iulian Erimei, secretarul Consiliului raional Mihaela Luca, șef Direcție Economie, Atragerea Investițiilor și Eficiența Energetică, Lilia Cucoș, Contabil-șef, Ala Doagă, șef Direcția Finanțe Octavian Banaru, managerul Incubatorului de Afaceri Sîngerei, Ludmila Prociuc și specialiștii Direcției Economie, Atragerea Investițiilor și Eficiența Energetică.
În cadrul ședinței solemne de premiere a Concursului raional ,,Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii anul 2021”, cu premii și Diplome de onoare s-au învrednicit mai mulți agenți economici din raion, printer care: SRL ”Plastal”, SRL”Gelibert”, SRL”Moris-Con”, SRL ”Buracioc”, SRL ”Romaria Șic”, SRL”Speranța Brînzilă”, SRL „Dacronix – Grup.
Atmosfera de sărbătoare a fost accentuată de măiestria soților Rusu cît și de artiștii Casei raionale de Cultură „Nicolae Iorga”.