Noutăți

Daruri pentru cei mai triști ca noi

Ajunul sărbătorilor de iarnă încurajează acte de generozitate și compasiune, oferind o oportunitate unică de a întinde mâna ajutătoare către cei mai triști.

Este un moment special în care comunitatea se unește pentru a sprijini pe cei în nevoie, reflectând astfel spiritul adevărat al sărbătorilor.
În acest context, președintele raionului, Grigore Corcodel alături de Arhimandritul Pahomie Jugănaru, starețul mănăstirii „Sfinților Apostoli Petru și Pavel” din satul Bocancea, au fost astăzi mesagerii bunătății mergând cu daruri în satul Prepelița cît și la Azilul pentru persoane în vârsta și cu dizabilități “SF. Gheorghe” din satul Drăgănești.
Această acțiune de caritate a fost posibilă grație Părintelui Prot.Mit. Veniamin (Onu) și Asociației de Voluntariat ,,Vatra Moldovei,, din Or. Vicenza (Italia), care cu enormă grijă părintească pentru cei de acasă au colectat și trimis aceste daruri.
Gestul lor a transmis un mesaj puternic despre responsabilitatea socială și implicare în susținerea celor mai vulnerabili membri.