Media, Noutăți

Deplasare la Gimnaziul „Sergiu Rădăuțan” din comuna Iezărenii Vechi

Această după amiază a fost marcată de deplasarea președintelui raionului, dl Grigore Corcodel la Gimnaziul „Sergiu Rădăuțan” din comuna Iezărenii Vechi.
Acolo, alături de starețul Mănăstirii Bocancea, părintele Pahomie, au vizitat copiii ce își desfășoară antrenamentele în secția de Judo, condusă de antrenorul Viorel Midrigan.
Scopul acesteia l-a constituit susținerea sportivilor care se dedică în totalitate genului dat de sport, iar acest lucru îl confirmă rezultatele impresionante obținute de aceștia atît în țară cît și peste hotare.

În acest sens, oaspeții au înmînat premii bănești în semn de apreciere, pentru cinsprezece sportivi, îndeosebi pentru Gabor Mihaela, campioana Republicii la Judo U21 și Rudnic Sabina, deținătoare a locului III.
Grigore Corcodel, a mulțumit copiilor pentru dedicație și munca depusă în obținerea rezultatelor deosebite. Totodată, dumnealui a specificat că sportul reprezintă o nouă treaptă menită să ducă faima raionului Sîngerei.
Reiterăm ​ că secția de Judo din Iezărenii Vechi a fost deschisă în anul 2016, fiind înscriși peste 100 de copii, iar în urma demersului către Consiliul raional Sîngerei, au fost alocați 85 mii lei pentru reparația acesteia. Astfel în colaborare cu contribuția părinților și a altor sponsori a fost posibilă amenajarea unei săli moderne, dotate cu vestiare și camere de baie.