Noutăți

Discuții despre „Parteneriate locale pentru eficiența energetică în servicii sociale”

Astăzi, președintele raionului, Cristian Cainarian, alături de reprezentanții ATAS Nord-Vest și cei de la Clinica Juridică Bălți s-au întrunit într-o ședință lucrativă la Consiliul raional Sîngerei.
📌În cadrul ședinței s-a discutat despre proiectul pentru dezvoltarea comunităților eficiente energetic în Republica Moldova care se desfășoară în cadrul Programului de granturi al Proiectului „Parteneriate locale pentru eficiența energetică în servicii sociale”.Proiectul este implementat din sursele Uniunii Europene, cofinanțat și implementat de Fundația Soros Moldova în parteneriat cu IP Keystone Moldova și Asociația Obștească „Fondul de Inovații Sociale din Moldova” din 1 februarie 2024 și are durata de 36 de luni.
‼Ținem să menționăm că, proiectul are scopul să capaciteze organizațiile societății civile să devină actori importanți, implicați în dezvoltarea comunităților eficiente energetic în Republica Moldova. Fundația Soros Moldova urmează să ofere cel puțin 35 granturi.
📣În urma discuțiilor, Președintele raionului, Cristian Cainarian, a adresat mulțumiri actorilor implicați, subliniind că autoritatea publică este mereu deschisă să sprijine și să promoveze astfel de inițiative.