Noutăți

Echipa Vulturii Cutezători premiată de Consiliul Raional Sîngerei!

Echipa de fotbal Vulturii Cutezători a fost invitată la Consiliul Raional Sîngerei, unde s-a întâlnit cu președintele raionului Cristian Cainarian pentru a celebra câștigarea Ligii 2 Nord a Campionatului Republicii Moldova la Fotbal, ediția 2023/2024. Cu această ocazie, domnul Cristian Cainarian a anunțat că Consiliul Raional va aloca un premiu de 30.000 de lei pentru echipă în semn de apreciere pentru performanțele lor remarcabile și promovarea imaginii raionului Sîngerei la nivel național. La eveniment au fost prezenți și primarul or. Sîngerei Covaliov Arcadie, viceprimarul Andrei Cucoș și managerul echipei Anatol Hadîrcă.

Suntem mândri să anunțăm că formația din Sîngerei a reușit să cucerească competiția cu două etape înainte de final!

După o victorie spectaculoasă în ultimul meci al campionatului, din etapa 22, desfășurat pe teren propriu împotriva echipei FC Grănicerul, scor 4-2, Vulturii Cutezători și-au primit binemeritatele medalii și cupa de campioană. 🏆

Președintele raionului și-a exprimat întreaga admirație pentru echipă, subliniind importanța acestei victorii pentru comunitatea locală. El a evidențiat munca asiduă, dedicarea și spiritul de echipă care au fost esențiale pentru succesul echipei și a menționat că Consiliul Raional va susține echipa și în viitor.