Noutăți

Expo-târg”Primăvara la Sîngerei”

Astăzi, 3 mai, în piața Independenței din or. Sîngerei, a fost organizat de către, Consiliul Raional Sîngerei, Camera de Comerț și Industrie, filiala Bălți și primăria Sîngerei, Expo-târgul universal, ediția a IX-a, Primăvara la Sîngerei.
De dimineață, harnicii reprezentanți ai SRL “Gelibert” Sîngerei, Constelația Dubenco, Faberlic, BC Moldincombank, S.A. or. Sîngerei, apicultorul Vladimir Gora, AVON, Meter, SRL „Evlavia Confex”, SRL „Gust de caș”, SRL „Mîncare Grecească”, SRL „Cosvandin Compani”, au venit cu o gamă largă de alimente autohtone.
Motivați de timpul prielnic, vizitatorii au avut plăcerea de a participa la acest eveniment. Astfel, de rând cu dumnealor, conducerea raionului Sîngerei, în persoana președintelui raionului dl Grigore Corcodel și a vicepreședintelui Tudor Tutunaru, au achiziționat, produse de panificație și patiserie, bucate grecești, apă, vestimentație populară, produse cosmetice și parfumerie, flori, arbuști, confecții de lemn artizanat, miere, produse din ceară, mobile, ceai, etc.
Remarcăm că acestea au un gust deosebit, de aceea, sunt apreciate nu doar la nivel național, dar și internațional.
Atmosfera de sărbătoare a fost accentuată de melodiile orchestrei populare de fanfară și a interpreților Casei raionale de Cultură „Nicoale Iorga”.
Iar, la buna dispoziție a agenților economici a contribuit înmânarea diplomelor de merit din partea conducerii raionului.
Menționăm că Expo – târgul „Primăvara la Sîngerei”, va dura trei zile.