Noutăți

„Fabricat în Moldova”

📌Sfîrșitul lunii ianuarie a culminat în incinta Centrului „Moldexpo”, cu deschiderea solemnă a celei de-a XXI-a ediție a prestigioasei expoziții naționale „Fabricat în Moldova”, organizată sub egida Guvernului Republicii Moldova de către Camera de Comerț și Industrie a RM. Evenimentul a adunat peste 350 de producători autohtoni, reprezentând diverse sectoare, printre care industrie, textile, mobilier și agroindustrial.

👉Scopul acestei expoziții de amploare constă în sprijinirea producătorilor autohtoni, promovarea produselor locale și atragerea investițiilor în economia țării.
📣În cadrul evenimentului, Consiliul raional Sîngerei a fost activ reprezentat prin intermediul Direcției Economie Atragerea Investițiilor și Eficiența Energetică, alături de cinci producători autohtoni remarcabili. Aceștia au prezentat o gamă diversificată de produse, de la prune uscate oferite de S. R. L. Agricol-Nord, la produse cosmetice pe bază de plante medicinale de la S.R.L. Alint-Cristalin, plante decorative trandafiri de la G.Ț. Erhan Ina Nicolae, produse de panificație de la S.R.L. Real-Agro, până la producția de băuturi răcoritoare nealcoolice și apă minerală de la S.R.L. Gilbert.
✅Participarea activă a Consiliului raional Sîngerei la această expoziție subliniază angajamentul acestuia în sprijinirea producătorilor locali și promovarea produselor de calitate, având ca obiectiv atragerea de investiții în zona respectivă.