Noutăți

„Familiarizarea cu modificările în legislația muncii. Contractul colectiv de muncă.”

Chiar în aceste clipe, în sala de ședințe a Consiliului raional Sîngerei se desfășoară Seminarul pentru membrii de sindicat cu tema „Familiarizarea cu modificările în legislația muncii. Contractul colectiv de muncă.”

La eveniment participă conducerea raionului în persoana vicepreședinților, Iulian Erimei și Ivan Orlovschi, președintele AS Sîngerei, Marina Teleucă, edili locali, secretari, specialiști din cadrul entităților locale.

În debut, vicepreședintele raionului Iulian Erimei, a salutat audiența și a oferit cuvîntul șefului Departamentului juridic, CNSM, Eugeniu Covrig pentru a relata despre Modificările în legislația muncii și familiarizarea cu cele mai recente modificări în domeniu.

Ulterior, Margalina Slonovschi, consilier în problemele de protecție social economică, Federația SINDASP, a menționat despre cele mai recente actualizări a contractului colectiv de muncă.

Urmează sesiunea întrebări – răspunsuri, unde participanții pot adresa specialiștilor chestiuni cu care se confruntă zi de zi în activitate.