Noutăți

Farmec de Femeie

Gingașe, firave dar în același timp atât de puternice, încât pot muta munții din loc…

Femeile – minuni care dau viață și crează continuitatea, Femeile – veșnicul dor, întruchiparea bunătății, înțelepciunii, împlinirii și sublimului, Femeile, au fost sărbătorite astăzi frumos în cadrul unui excepțional concert cu genericul „Farmec de Femeie”, organizat de Consiliul raional Sîngerei și Secția Cultură.

La deosebita festivitate au participat: conducerea raionului, șefi ai direcțiilor, secțiilor entității și serviciilor desconcentrate și descentralizate, consilieri raionali, funcționari și deosebite Doamne.

Vicepreședintele raionului, Ivan Orlovschi, a adus un sincer mesaj de felicitare cu prilejul zilei de 8 Martie, evidențiind frumusețea, tandrețea și contribuția substanțială a femeilor în dezvoltarea și prosperarea raionului Sîngerei.

Atmosfera de sărbătoare a fost creată de colectivele artistice cu titlu model: Ansamblul de dansuri populare „Brîuleț”, orchestra de muzică populară „Busuioc moldovenesc” Fanfara Casei Raionale de Cultură, interpreți de muzică populară, interpreți de muzică ușoară dedicat Zilei Internaționale a Femeii cu genericul „Farmec de femeie” care prin măsiestria lor au reușit să atingă strunele sufletelor.