Noutăți

Festivitatea Ultimul sunet

📌Festivitatea “Ultimul sunet” al anului școlar este o sărbătoare pentru toți elevii, părinții și cadrele didactice. Încheierea acestuia este o zi așteptată, plină de emoții, bucurii și speranțe pentru cei care vor păși în lumea mare. Este o zi care ne permite să facem bilanțul unui an de noi împliniri profesionale și vocaționale.

👉În acest context în această dimineață vicepreședintei raionului Vera Serbușcă a participat la festivitatea„Ultimul sunet”, desfășurată la Liceului Teoretic „Ion Creangă” din satul Rădoaia.

📣În cuvântul de salut vicepreședinta Vera Serbușcă a menționat că sfârșitul unui an școlar este un prilej de evaluare a succeselor obținute pe parcursul acestui an școlara, după care a exprimat recunoștința colectivului didactic, elevilor și părinților pentru muncă, colaborare și performanțele obținute, dorindu-le vacanță plăcută, iar absolvenților le-a urat succese la examenele de stat și realizări în toate cele planificate.

Ulterior, a dat citire mesajului de felicitare cu prilejul “Ultimului sunet” a președintelui raionului, Cristian Cainarian.

Menționăm că cadrul festivității de încheiere a anului școlar, au fost menționați elevii cu rezultate deosebite la învățătură, la concursurile raionale, republicane, naționale cât și internaționale.