Noutăți

Gala Sportului 2022

Astăzi, Consiliul raional Sîngerei a găzduit un eveniment deosebit – Gala Sportului, ediția 2022, festivitate organizată de Serviciul Tineret și Sport.
În cadrul acesteia au participat: vicepreședintele raionului, Ivan Orlovschi, șef Serviciu Tineret și Sport, Viorel Onceanu, director Școala de Sport „Dumitru Atanasov”, Viorel Midrigan, concluzionînd rezultatele remarcabile obținute de sportivii noștri în cadrul competițiilor locale și naționale pe parcursul anului trecut.
Alături de discipolii lor, la premiere au fost prezenți și antrenorii, cei care își dedică întreaga activitate pentru a forma sportivi de performanță, sportivi care duc faima raionului Sîngerei.
​În alocuțiunea sa, vicepreședintele raionului, Ivan Orlovschi, a subliniat aportul considerabil al sportivilor și antrenorilor în formarea unei societăți sănătoase, prin promovarea valorilor sportive și modului sănătos de viață.
Totodată, Viorel Onceanu, șef Serviciu Tineret și Sport, a menționat că sportul disciplinează tînăra generație și contribuie nemijlocit la formarea acestora ca personalități, accentuînd sprijinul acordat de Consiliul raional în asigurarea sportivilor cu echipament necesar și condiții de antrenament. Dumnealui a mulțumit veteranilor prezenți pentru aportul continuu și implicarea necondiționată.
În semn de apreciere și evidențiere a victoriilor obținute participanții au primit diplome, trofee, cadouri și premii bănești.