Noutăți

Gimnaziul „Vasile Alexandri” pregătit pentru noul an studiu

În continuarea monitorizării pregătirii instituțiilor școlare pentru noul an de studiu, vicepreședintele raionului, Iulian Erimei, a făcut o vizită la Gimnaziul „Vasile Alexandri” din satul Drăgănești.

Cu gîndul la binele elevilor și asigurarea unor condiții optime de studiu, directorul Gimnaziului, Natalia Cristinoi, a prezentat informații despre lucrările de reparație și modernizare realizate în școală. De asemenea, a transmis mulțumiri Consiliului Raional pentru sprijinul acordat și pentru resursele financiare puse la dispoziție.

În această ordine de idei, vicepreședintele raionului a subliniat importanța lucrărilor de marcare a pistei de alergare, cerând ca acestea să fie realizate în vederea asigurării unui mediu adecvat pentru activitățile sportive ale elevilor.

Această vizită și dialogul dintre vicepreședintele raionului și directorul școlii demonstrează angajamentul autorităților locale pentru îmbunătățirea condițiilor de învățare și dezvoltare a elevilor în cadrul instituțiilor școlare.