Noutăți

Instituțiile de învățământ din raion continuă pregătirile pentru noul an de studii

Instituțiile de învățământ din raion continuă pregătirile pentru noul an de studii iar suportul Consiliului raional capătă o frumoasă finalitate.

Urmare a vizitei vicepreședintelui raionului, Iulian Erimei în Gimnaziul „Valentin Mereniuc” din s. Bilicenii Vechi și implicării consilierilor raionali, s-a reușit alocarea mijloacelor financiare destinate lucrărilor de renovare a pardoselii în sala festivă.
În acest sens, vicepreședintele raionului a vizitat astăzi instituția de învățămînt pentru a monitoriza lucrările executate iar dialogul cu directorul Natalia Vizir și cadrele didactice este esențial pentru a înțelege nevoile concrete ale școlii și pentru a asigura că investițiile se reflectă în beneficii tangibile pentru comunitate.
Ținem să menționăm că una din prioritățile esențiale a Consiliului raional Sîngerei este asigurarea unor facilități adecvate pentru elevi și cadrele didactice, căci fiecare instituție de învățământ renovată și dotată corespunzător contribuie la crearea unui mediu de învățare mai bun și la susținerea performanței academice.