Noutăți

Lecția demonstrativă „Bacteriile” a încântat elevii din raionul Sîngerei

Importanța igienei comunitare pentru o viață sănătoasă a fost subliniată astăzi în inincinta Casei de Cultură „Nicolae Iorga” din orașul Sîngerei, unde a avut loc lecția demonstrativă „Bacteriile”.

Evenimentul face parte din proiectul „Igiena comunitară pentru o societate sănătoasă”, implimentat de Asociația pentru Promovarea Antreprenoriatului și finanțat din mijloacele Companiei Naționale de Asigurări în Medicină.

Lecția a fost prezentată de laboratorul distracțiilor științifice „Mendelevium” și a inclus o serie de experimente interactive și informații captivante despre bacterii și importanța igienei în viața de zi cu zi.

Doamna Vera Serbușca, vicepreședinta Consiliului Raional Sângerei, a fost prezentă la eveniment și a subliniat importanța educării tinerelor generații cu privire la igienă și sănătate, evidențiind angajamentul Consiliului Raional în acest sens.

Participanții au apreciat activitățile interactive și informațiile prezentate, exprimându-și entuziasmul pentru modul inovator în care au fost abordate subiectele legate de igienă și sănătate.