Noutăți

Magia sărbătorilor de iarnă la Consiliul raional Sîngerei

Într-o atmosferă magică, specifică sărbătorilor de iarnă, Consiliul Raional Sîngerei și-a deschis larg ușile, întâmpinând cu bucurie cetele de colindători și urători. Oaspeții speciali au adus cu ei farmecul tradițiilor și obiceiurilor de iarnă, contribuind la crearea unei ambianțe festive și pline de căldură.

De la cei mai mici la cei mai mari, cu zâmbete generoase pe chipuri, participanții au oferit interpretări impresionante ale cântecelor, colindelor și urărilor, aducând dorințe de sănătate, pace, prosperitate și bunăstare. Aceste momente au creat o atmosferă de unitate și căldură, stârnind în inimile conducerii raionului și a funcționarilor emoții pozitive și admirație pentru tradițiile sărbătorilor de iarnă.
În semn de recunoaștere și mulțumire pentru aceste momente de excepție, președintele raionului, Cristian Cainarian, vicepreședinții, Vera Serbușca și Ivan Cebotari, șef Direcție Educație, Lilia Scurtu, au oferit cetelor de colindători și urători colaci, dulciuri și daruri, acestea simbolizând gratitudinea pentru participarea lor la eveniment.
Consiliul Raional Sîngerei aduce sincere mulțumiri tuturor participanților pentru contribuția substanțială adusă în promovarea valorilor și tradițiilor strămoșești rămâne deschis pentru a susține și promova patrimonial cultural al raionului.