Comisia pentru Situații Excepționale

Membrii CSE în ședință extraordinară

Dimineața lucrativă la Consiliul raional, a început cu convocarea în ședință extraordinară a membrilor Comisiei pentru Situații Excepționale.
Vicepreședintele comisiei, dl Iulian Erimei, a salutat audiența și a subliniat că pe ordinea de zi se regăsesc chestiunile cu privire la analiza prevederilor Dispoziției nr.46 din 11.11.2022 a Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova în contextul în care conform acestora se necesită a implementa un Plan de măsuri de reducere a consumului de energie în raionul Sîngerei.
Totodată, a specificat despre demersul șefului DTSA Sîngerei, Oleg Bostan de a ridica restricțiile la rabie din or. Biruința.
Pe parcurs, membrii CSE, s-au expus asupra Planului de măsuri de economisire a energiei în raionul Sîngerei cît și asupra ridicării restricțiilor aprobate în Planul de măsuri sanitar-veterinare de lichitare, localizare și profilaxie a rabiei în or. Biruința.
Astfel cu vot unanim, a fost aprobat Planul de măsuri de reducere a consumului de energie în raionul Sîngerei cît și au fost ridicate restricțiile în or. Biruința.
Totodată, vă comunicăm că lunar pe pagina Consiliului raional se va plasa Raportul de monitorizare a măsurilor de reducere a consumului de energie.

Hotărîrea CSE a raionului Sîngerei, nr. 9/1 și Planul de măsuri de reducere a consumului de energie în raionul Sîngerei:

Hotărîrea CSE a raionului Sîngerei, nr.9/2