Mesaje de felicitare

Mesaj de felicitare al președintelui raionului Sîngerei cu prilejul Zilei Naționale a României

Dragi concetățeni,

Cu dragoste și mândrie, marcăm în fiecare an la 1 Decembrie, un eveniment plin de istorie și emoție – Ziua Națională a României! Această zi aduce cu sine amintirea momentului unic al Marii Uniri din 1918, act de curaj și mândrie care a conturat destinul acestei țări cu tradiții bogate și oameni deosebiți.

Astăzi, ne unim într-un gând de recunoștință față de toți cei care au contribuit la edificarea statului român modern, pentru că fiecare sacrificiu a reprezentat un element esențial în formarea nucleului puternic al României.

Evidențiem aportul substanțial adus de către frații români la prosperarea și modernizarea raionului Sîngerei. Prin contribuția remarcabilă, acești oameni dedicați au adus un suflu nou comunității noastre, influențînd pozitiv dezvoltarea economică, culturală și socială a raionului Sîngerei.

În numele Consiliului raional Sîngerei, locuitorilor raionului şi al meu personal, transmit poporului român cele mai calde urări de bine, un viitor prosper și fericit. Fie ca această zi să aducă bucurie în inimile noastre și să ne inspire să păstrăm și să promovăm valorile care ne definesc ca națiune.

La mulți ani, România!

Cu deosebit respect,

Grigore Corcodel,

Președintele raionului Sîngerei