Mesaje de felicitare

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Armatei Naționale

Cu ocazia Zilei Armatei Naționale, dorim să vă transmitem cele mai călduroase felicitări și urări de bine din numele Consiliului raional și al întregii comunități. Această zi de sărbătoare aduce în prim-plan importanța și rolul fundamental al Armatei Naționale în cadrul statului nostru, contribuind decisiv la securitatea națională, la protejarea independenței, suveranității și integrității teritoriale a Republicii Moldova.

Armata Națională este cu adevărat o instituție demnă de mândrie, în care valorile ca dragostea de țară, devotamentul, cultura etică și morală sunt cultivate cu grijă, iar tânăra generație învață responsabilitatea civică și abilitatea de a aborda cu calm și înțelepciune provocările ce pot apărea în calea lor. Prin competența și dăruirea dumneavoastră, vă angajați într-o misiune nobilă de apărare a patriei și a valorilor sale fundamentale.

Astăzi, dorim să aducem un omagiu și să transmitem recunoștința noastră tuturor celor care alcătuiesc familia Armatei Naționale – personalul civil și militar, cadrele militare în rezervă și veteranii de război. Eforturile și sacrificiile dumneavoastră, atât cele de acum cât și cele din trecut, au contribuit semnificativ la păstrarea siguranței și stabilității noastre naționale.

Vă dorim putere de muncă în continuare, răbdare în fața provocărilor, sănătate pentru a putea înfrunta orice obstacol, prosperitate pentru a vă atinge obiectivele și pace pentru a vă bucura de roadele muncii dumneavoastră. Suntem mândri de dăruirea și angajamentul dumneavoastră în slujba patriei și avem încredere că veți continua să serviți cu onoare și cu pasiune.

Cu deosebit respect,

Iulian Erimei, vicepreședintele raionului Sîngerei