Mesaje de felicitare

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei autonomiei locale și a lucrătorului din Administrația Publică Locală

Stimați lucrători din domeniul administrației publice locale,

 

În fiecare an, la 1 februarie, marcăm Ziua autonomiei locale și a lucrătorului din Administrația Publică Locală.

Această zi, accentuează că nu există o misiune mai onorabilă decât să activezi în beneficiul societății, care crede că cunoștințele și activitățile funcționarilor vor fi direcționate către crearea condițiilor pentru o viață mai demnă.

Noi, împreună cu Dumneavoastră am dat dovadă de abordări originale, am mobilizat resurse interne, am atras investiții, am reușit să creăm parteneriate durabile, să implementăm o serie de proiecte și reforme destinate îmbunătățirii calității vieții cetățenilor. Astfel, am demonstrat, că prin inițiativă, participare și implicare pot fi obținute rezultate frumoase și suntem obligați să asigurăm continuitatea acestor schimbări.

Anume de Dumneavoastră depinde bunăstarea raionului nostru. Competențele și educația, onestitatea și devotamentul față de calea aleasă determină succesul și eficiența muncii Dumneavoastră, al cărei scop principal este îmbunătățirea vieții populației.

Din numele Consiliului raional Sângerei și al meu personal, Vă adresez cele mai sincere felicitări, alături de urări de sănătate, perseverență în muncă, succes în implementarea planurilor și înțelepciune în luarea deciziilor!

 

Cu înaltă apreciere,

Iulian Erimei,

Vicepreședintele raionului Sîngerei