Mesaje de felicitare

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Constituției Republicii Moldova

Dragi concetățeni,

 Tradițional, la 29 iulie marcăm Ziua Constituției Republicii Moldova, moment de reflecție asupra valorilor și principiilor care stau la baza statului nostru.

Această zi, ne reamintește importanța primordială a Constituției în modelarea traiectoriei noastre ca națiune, în garantarea drepturilor și libertăților noastre fundamentale, fiind legea supremă a țării, ce ne oferă cadrul necesar pentru construirea unei societăți democratice, pluraliste și respectuoase de drepturile omului. Prin intermediul acestei legi fundamentale, am afirmat angajamentul nostru față de puterea democrației, statului de drept și libertății individuale.

Responsabilitatea noastră ca cetățeni este de a respecta și promova valorile și principiile consacrate în Constituție, iar acest document trebuie să ne ghideze pașii în construirea unei societăți mai juste, mai bune și mai prospere.

Să ne unim forțele și să fim mai determinați ca niciodată să ne consolidăm democrația, să luptăm și să construim un viitor mai bun pentru generațiile viitoare.

Cu cele mai bune urări, Iulian Erimei

Vicepreședintele raionului Sîngerei