Mesaje de felicitare

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei lucrătorului medical și al farmacistului

Stimaţi medici, farmacişti, asistenți medicali, infirmieri,

       De Ziua Dumneavoastră profesională, ne reamintim despre valoarea incontestabilă ce o aveți pentru societate și subliniem aportul continuu care îl aduceți în crearea unui sistem medical sigur, modern și adaptat necesităților cetățenilor.

Înzestrați cu har Dumnezeiesc și cele mai sublime virtuți, zi de zi faceți față provocărilor în meseria nobilă dar atât de dificilă, ducînd o luptă contracronometru pentru a îndeplini destoinic și onorabil misiunea.

Raionul Sîngerei se mîndrește cu Spitalul raional, 12 Centre de Sănătate și 6 farmacii.

Aici se acordă asistență medicală profesionistă, grijă, empatie, speranță și căldură fiecărui pacient, aici se contribuie în mod direct la sănătatea fiecărui om iar acest lucru ne motivează în luarea deciziilor de alocare a mijloacelor financiare destinate renovării și asigurării cu echipament medical performant. În această luptă deloc ușoară, suntem alături de Dumneavoastră și Vă garantăm că vom continua cu aceiași râvnă să modernizăm instituțiile medicale.

Cu prilejul zilei profesionale, exprim profunda gratitudine pentru munca asiduă, nopțile albe, curajul și sacrificiul depus pentru alinarea suferințelor pacienților. Vă dorim multă energie, cutezanță, tenacitate și echilibru în frumoasa și dificila cale de Îngeri în Halate Albe.

Să fiți mereu în paza Domnului, sănătoși și alături de cei dragi.

Cu aleasă gratitudine,

Iulian ERIMEI

Vicepreședintele raionului Sîngerei