Mesaje de felicitare

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Salvatorului

Stimați salvatori și pompieri,

Cu deosebită plăcere și înaltă considerațiune, în numele Consiliului raional Sîngerei și al meu personal, Vă adresez cele mai calde felicitări și urări de bine cu prilejul sărbătorii profesionale, Ziua Salvatorului, marcată tradițional la data de 5 aprilie, zi care ne amintește încă o dată că voi ați fost și rămâneți speranța oamenilor în cele mai dificile clipe ale vieții.

Activitatea, care ați ales-o drept vocație, nu este una ușoară, iar sacrificiul și puterea Dumneavoastră a fost demonstrat în toate intervențiile de succes.

Apreciem că reușiți să faceți fată celor mai complicate situații excepționale, sunteți acei, care depuneți eforturi consistente pentru a reacționa prompt la apelul celor care au nevoie de ajutor, iar atunci când este greu, spiritul de echipă, înaltul simț al datoriei, curajul și devotamentul față de țară sunt calitățile care vă ghidează.

Vă dorim multă sănătate, prosperitate și noi realizări în sfera profesională, inspirație și abnegație în acțiunile de prevenire a situațiilor de risc, iar încrederea în forțele voastre să vă însoțească mereu.

 Cu aleasă prețuire, Iulian Erimei, vicepreședinte al raionului Sîngerei