Mesaje de felicitare

MESAJUL DE FELICITARE AL PREȘEDINTELUI INTERIMAR AL RAIONULUI, IVAN CEBOTARI CU PRILEJUL „ZILEI POLIȚIEI NAȚIONALE”

Stimaţi angajaţi și veterani ai Inspectoratului de Poliție Sîngerei,

În fiecare an, la 18 decembrie, marcăm Ziua Poliției Naționale, zi care ne oferă deosebita ocazie de a evidenția contribuția substanțială pe care o aveți pentru a veghea neîncetat liniştea cetăţenilor din ţara noastră.

Poliția reprezintă organul fundamental care asigură zi de zi stabilitatea și siguranța întregului popor, iar azi, în semn de recunoștință, Vă aducem sincerele noastre mulțumiri alături de tot respectul pentru profesia deloc ușoară, pentru sacrificiul și bărbăția de care dați dovadă implicîndu-vă fără ezitare pentru a menține ordinea publică și a proteja integritatea țării.

În numele Consilului Raional Sîngerei și al meu personal, adresez tuturor angajaților și veteranilor cele mai sincere felicitări, urări de sănătate, prosperitate și succes pentru a obține în continuare rezultate remarcabile în serviciul dificil, dar atît de important.

Fie ca toate eforturile depuse întru onorarea sarcinilor trasate să se încununeze cu succese, responsabilitatea de care daţi dovadă să contribuie la respectarea supremaţiei legii, iar atunci când reveniţi la căminul familial după o zi de muncă, să găsiţi căldură, bunăvoinţă şi înţelegere. Să aveţi parte de fericire, bunăstare şi prosperitate, iar gîndurile constructive să Vă fie călăuză pentru a intervine prompt în toate situațiile.

 

Cu deosebit respect,

Președintele interimar al raionului Sîngerei

Ivan Cebotari