Mesaje de felicitare

Mesajul de felicitare al președintelui raionului Sîngerei, cu prilejul Zilei Poliției Naționale

Stimați angajați și veterani ai Inspectoratului de Poliție Sîngerei,

     Tradițional, la 18 decembrie, marcăm Ziua Poliției Naționale, un moment special care ne oferă oportunitatea de a sublinia contribuția semnificativă pe care o aduceți în menținerea continuă a liniștii cetățenilor.
    Poliția reprezintă un pilon de bază în asigurarea zilnică a stabilității și siguranței întregii națiuni. Prin devotamentul față de valorile democrației, integritate și serviciu civic, forțele de poliție devin gardienii principiilor fundamentale ale unei societăți libere, sigure și echitabile. Astăzi, exprimăm recunoștința noastră sinceră și respectul pentru această profesie nobilă, care, fără îndoială, nu este ușoară, datorită sacrificiului și curajului de care dați dovadă zilnic. Sunteți adesea primii care intervin în situații de criză, acționând rapid și eficient pentru a proteja vieți și proprietăți.
    În numele Consiliului Raional Sîngerei și al meu personal, transmit tuturor membrilor Poliției și veteranilor cele mai călduroase felicitări, împreună cu urări de sănătate, prosperitate și succes în continuarea eforturilor remarcabile depuse în acest serviciu esențial. Ne dorim ca toate activitățile desfășurate în îndeplinirea misiunilor să fie încununate de succes, iar responsabilitatea pe care o manifestați să contribuie la respectarea supremației legii.
   Să vă bucurați de fericire, bunăstare și prosperitate, iar gândurile pozitive să vă călăuzească în intervenția promptă în orice situație.
   Sunteți eroii noștri nevăzuți, iar recunoștința noastră pentru abnegația Dumneavoastră este imensă.
Cu deosebit respect,
Cristian CAINARIAN,
Președintele raionului Sîngerei