Mesaje de felicitare, Noutăți

Mesajul președintelui cu prilejul Ultimului sunet

Dragi elevi, stimați absolvenți,

Finalizarea anului școlar a reprezentat dintotdeauna, o nouă etapă pentru toate generațiile. Este perioada în care sentimentele de împlinire și de mândrie pentru cele realizate îi copleșesc atât pe profesori, cât și pe elevi și părinții lor.

A fost un an cu dificultăți, dar noi, Consiliul raional, am făcut tot posibilul ca să nu simțiți greutățile, să dispuneți de condiții bune pentru activitate, să aveți posibilitatea de a înregistra cele mai frumoase victorii în cadrul concursurilor școlare și competițiilor sportive.

Acum, la finele anului școlar, îmi exprim încrederea că toți tinerii vor demonstra abilități și capacități ponderabile în timpul examenelor, luând note bune și foarte bune, astfel veți deveni oameni adevărați, buni profesioniști în domeniul pentru care veți opta. Fiți patrioți ai neamului, ai raionului, păstrați veșnic sentimentul de mândrie pentru școala și pedagogii voștri.

Dragi elevi,

Sărbătoarea Ultimului sunet este pentru voi un prilej de evaluare a succeselor obținute pe parcursul acestui an școlar, dar și un imbold de autoperfecționare. Vă doresc vacanță frumoasă, multe evenimente interesante pe parcursul verii, astfel, încât să reveniți odihniți, întremați, energici pentru escaladarea noilor culmi ale cunoașterii.

Onorați pedagogi,

Dumneavoastră retrăiți pentru a câta oară clipa despărțirii de discipolii, ce V-au devenit scumpi și dragi pe parcursul anilor de școală. În scurt timp, sutele de absolvenți din raionul Sîngerei vor păși emoționați în imensul univers al maturității. Ne bucură faptul că toate cadrele didactice din raion au manifestat  responsabilitatea profesională, și-au făcut onest datoria, acordînd atenția și grija necesară.

Vă felicit cu ocazia finalizării anului de studii 2021-2022. În numele Consiliului raional, îmi exprim recunoștința pentru truda asiduă, pe care o depuneți zi de zi, pentru dăruirea, profesionalismul și devotamentul de care dați dovadă în permanență, contribuind la formarea generațiilor de mâine, realizând prin aceasta transformări calitative în procesul de dezvoltare a societății.