Mesaje de felicitare

Mesajul președintelui cu prilejul Zilei Agricultorului

Ultima duminică a lunii noiembrie este una cu o semnificație deosebită, zi care marchează sfîrșitul anului agricol și reprezintă o ocazie unică de a adresa sincere felicitări și cele mai alese cuvinte de recunoștință agricultorilor, Celor ce muncesc necontenit pentru a aduce în casele noastre roadele bogate ale acestui plai.

Sectorul agricol a fost și va rămîne ramura de bază a economiei naționale, care determină atât bunăstarea țării cît și a raionului Sîngerei. De aceea, vă mulțumim pentru sacrificiu, devotament, profesionalismul și dăruirea de sine, depusă în dezvoltarea acestui sector.

Nu a fost un an ușor, seceta și riscurile la care ați fost expuși însă v-au determinat să fiți mai puternici și să depășiți ferm dificultățile și greutățile cu care vă confruntați. Exprimăm convingerea, că prin asiduitatea, experiența și harul Dumneavoastră de buni gospodari, veți asigura agriculturii o creștere constantă, orientată spre culturile cu valoare înaltă, cu utilizarea tehnologiilor moderne și aplicarea pe scară largă a realizărilor științei agricole avansate.

Cu prilejul acestei sărbători, din numele Consiliului raional și al meu personal, Vă doresc multă sănătate, prosperitate, optimism, noi succese, realizări frumoase şi belşug în toate.

 

Cu deosebită considerațiune,

Președintele raionului Sîngerei

Grigore CORCODEL