Mesaje de felicitare

Mesajul președintelui raionului cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități

În fiecare an, la 3 decembrie, marcăm Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, oportunitate valoroasă de a promova învățarea și conștientizarea socială, de a medita asupra responsabilității noastre de a deveni mai empatici și grijulii.

Fiecare dintre Dumneavoastră este unic, iar diversitatea reprezintă o forță ce îmbogățește comunitatea. În această zi deosebită, să reflectăm la progresele realizate în facilitarea participării depline și egale a persoanelor cu dizabilități în toate aspectele vieții. Ne angajăm să continuăm eforturile pentru eliminarea obstacolelor și crearea unui mediu ce oferă șanse egale pentru fiecare. Prin colaborare, dedicare și spirit de inițiativă, putem contribui la construirea unui raion în care diversitatea nu poate fi o barieră, iar fiecare cetățean se simte apreciat, respectat și protejat.

Vă adresăm sincere mulțumiri, dragi concetățeni, pentru curajul, optimismul, speranța și setea de viață pe care le transmiteți zilnic. Vă dorim sănătate, putere, vitalitate și împliniri remarcabile în toate aspirațiile rîvnite. Suntem alături și puteți conta oricînd pe sprijinul nostru necondiționat.

Cu deosebit respect,

Grigore Corcodel,

Președintele raionului Sîngerei