Mesaje de felicitare, Noutăți

Mesajul Președintelui raionului cu prilejul Zilei Internaționale a Copiilor

Dragi părinți și scumpi copii,

Anual, în prima zi de vară celebrăm Ziua Internațională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viața fiecărui om – Copilăria.
Ea întotdeauna trezește în sufletul nostru un sentiment de melancolie, este vârsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viață și visează gingaș.
Copiii reprezintă comoara vieții noastre. Și nu e miracol mai mare și bucurie mai frumoasă, decât aceea de a avea un copil. Copiii atât de ușor de iubit, un zâmbet curat și strălucitor, mânuțe pline de iubire. Noi le oferim toată dragostea și atenția, ne străduim să facem totul pentru ca ei să crească fericiți, inteligenți, sănătoși și cel mai important, oameni demni. Viitorul nostru este în mâinile lor.
Cuvinte de recunoștință în această zi de sărbătoare vreau să exprim tuturor părinților. Este o muncă enormă dar, în același timp, este și cea mai mare fericire să vezi fețile strălucitoare ale copiilor, bucuria primelor lor cuvinte rostite, primii pași, primele victorii și descoperiri.
În numele Consiliului Raional Sângerei și al meu personal, adresez un sincer La mulți ani tuturor copiilor și părinților. Să Vă bucurați de copiii voștri sănătoși căci ei sunt mândria noastră.
Dragi copii, păstrați întotdeauna copilăria în suflet, ca o rază de lumină și viața voastră va fi mult mai frumoasă.

Cu înaltă considerațiune, Grigore Corcodel, Președintele raionului Sîngerei