Mesaje de felicitare

Mesajul președintelui raionului cu prilejul Zilei Lucrătorului din Învățămînt

Distinși dascăli,

În fiecare an la 5 octombrie, marcăm Ziua Lucrătorului din Învățămînt, prilej de a evidenția importanța primordială pentru existența unui popor și de a aduce în dar cele mai sincere cuvinte de recunoștință pentru devotamentul, dăruirea și sacrificiul manifestat în activitatea desfășurată.

Plini de lumină, cu un bagaj de cunoștințe impresionant, Dumneavoastră sunteți cei care vegheați dezvoltarea armonioasă a fiecărui copil, cei care contribuiți substanțial în formarea viitoarelor generații, fiind un exemplu de înțelepciune și bunătate pentru societate.

Exprimăm profunda  recunoștință pentru aportul major adus în dezvoltarea intelectuală și culturală a acestui neam, fiindcă aţi fost şi rămâneţi promotorii cunoștințelor, demnităţii umane şi cei mai buni prieteni ai elevilor şi părinţilor.

Din numele Consiliului raional și al meu personal, Vă adresez sincere mulţumiri şi cuvinte de recunoştinţă. Vă doresc sănătate, performanţe şi armonie în familie. Munca să Vă fie răsplătită din plin prin recunoaşterea socială, să găsiţi continuu satisfacţie în nobila dedicare pentru formarea competenţelor noilor generaţii, dornice de a se conforma realităţilor timpului.

Cu alese considerațiuni,

Grigore CORCODEL

Președintele raionului Sîngerei