Noutăți

Ministrul Afacerilor Interne Adrian Efros într-o vizită de lucru la Sîngerei

👉Astăzi într-o vizită de lucru în raionul Sîngerei s-a aflat Adrian Efros, Ministrul Afacerilor Interne.
📌Vizita oficială a avut loc la Consiliul raional Sîngerei, unde a avut loc întrunirea cu primarii localităților și serviciile desconcentrate din raionul Sîngerei . La aceasta, alături de președintele raionului, Cristian Cainarian, vicepreședinții – Vera Serbușca și Ivan Cebotari au participat șeful Oficiului Teritorial Bălți al Cancelariei de Stat, Vladimir Rusu, șef adjunct al Oficiului Teritorial Bălți al Cancelariei de Stat, Igor Curca și șeful interimar al Inspectoratului de Poliție Sîngerei, Mihail Banaru.
📣În cadrul ședinței de lucru, s-a discutat despre programele naționale de modernizare a sistemului afacerilor interne, precum și despre strategiile de asigurare a securității cetățenilor.
‼Ținem să menționăm că discuțiile s-au concentrat pe specificul raionului Sângerei, identificarea riscurilor și vulnerabilităților legate de infracționalitate, intervenții prompte în situații de risc și strategiile pentru reducerea acestora.
↘Ne bucurăm de deschiderea și receptivitatea domnului ministru și sperăm la o colaborare strânsă în viitor pentru a menține un climat de siguranță în raionul Sîngerei.