Noutăți

Monitorizarea proeictului de instalare a panourilor fotovoltaice

Astăzi, Silvija Nora Kalnins, evaluator internațional și Serghei Ostaf evaluator național, au efectuat o vizită de lucru în scopul monitorizării proiectului de instalare a panurilor fotovoltaice, realizat cu suportul AO Green City Lab Moldova, PNUD ȘI GEF la IMSP Spitalul Raional Sîngerei.

Vizita a început cu o ședință constructivă în biroul dlui Ivan Orlovschi, Vicepreședinte al raionului Sîngerei, la care au participat și specialiști din Direcția Economie, Atragerea Investițiilor și Eficiență Energetică. În cadrul acestei ședințe, s-au discutat aspecte importante legate de procesul de implementare a proiectului și s-au abordat problemele întâlnite pe parcursul acestuia.
Ulterior, oficalii s-au deplasat la IMSP Spitalul Raional Sîngerei, beneficiarul final al proiectului. Acolo, evaluatorii au avut ocazia să adreseze diverse întrebări referitoare la procesul de implementare a proiectului, să afle mai multe despre dificultățile întâmpinate și să discute despre colaborarea cu părțile implicate în proiect.