Media, Noutăți

O întâlnire cu echipa UNHCR

La data de 06 aprilie, în sala de ședință a Consiliului raional s-a desfășurat o întâlnire cu echipa UNHCR, reprezentată de dna  Hanna Mattinen, ofițeră principală CBI al Agenției ONU pentru Refugiați, unde a fost prezent vicepreședintele raionului, dl Tudor Tutunaru și echipa locală, care au discutat despre programul de asistență în numerar pentru refugiații care locuiesc în raionul Sîngerei.

Programul este gestionat de UNHCR și partenerii săi Catholic Relief Services (CRS), Caritas Moldova și Diaconia și își propune să sprijine financiar refugiații ucraineni, care se află în Republica Moldova, serviciile oferite de UNHCR sunt complet gratuite. Mai multe informații despre asistența financiară pentru refugiați găsiți aici, inclusiv formularul de preînregistrare pentru completare.

Vicepreședintele raionului, dl Tudor Tutunaru a adus cuvinte de mulțumire echipei UNHCR, menționând ca astfel de întîlniri sunt binevenite pentru conducerea raionului Sîngerei și speră la o conlucrare benefică în viitor pentru refugiații din Ucraina.