Noutăți

O nouă realizare în domeniul infrastructurii drumurilor

Urmare a vizitei de lucru a conducerii raionului din 24 februarie, analizei necesităților pentru fiecare localitate în parte, eforturilor consolidate ale consilierilor raionali, capacitatea de compromis și luare a deciziilor corecte, s-a reușit alocarea mijloacelor financiare destinate asfaltării drumului spre Mănăstirea Bocancea.

Preocupați de îndeplinirea cu succes a lucrărilor de asfaltare, vicepreședintele raionului, Iulian Erimei, consilierii raionali Ion Galus și Vasile Luca, au întreprins vizite spre șantier.
Oficialii au purtat discuții cu starețul lăcașului de cult, Pahomie (Nicoali Jugănari) și responsabilul tehnic, Gheorghe Cijevschi, unde un accent aparte a fost pus pe asigurarea calității și finalizarea în termen a proiectului de asfaltare a drumului.
Modernizarea tronsonului va aduce beneficii semnificative comunității, facilitând accesul enoriașilor către Mănăstirea Bocancea, loc de spiritualitate, cultură și regăsire sufletească atât pentru locuitori cît și pentru turiști.
Pentru realizarea lucrărilor, prin Decizia Consiliului raional Sîngerei, au fost alocați 2 mil. 400 mii lei