Anunțuri

Pentru femeile care practică activități în domeniul agriculturii din raionul Sîngerei

Prin prezenta, Direcția economie, atragerea investițiilor și eficiență energetică,  vă aduce la cunoștință despre seminarul informativ care va fi organizat în cadrul proiectului ,, Sprijin de urgență pentru producătorii agricoli în contextul crizei socio-economice, climaterice și energetice”, implementat de programul Națiunilor Unite pentru dezvoltare  (PNUD)  și Organizația pentru Alimente și Agricultură a Națiunilor Unite (FAO).

Scopul acestui seminar este de a familiariza producătorii agricoli micro, mici și mijlocii din localitățile rurale, în special a femeilor producătoare agricole și a gospodăriilor conduse de femei, privind aplicarea practicilor agricole sustenabile, a măsurilor de asigurare a eficienței energetice și a practicii prietenoase cu mediul în procesul de producție/ activități agricole.

Sesiunea de informare va avea loc în data de 20 februarie 2024, ora 9.30,  Or. Ungheni, str. Națională, nr. 11, sala de ședințe a Consiliului Raional Ungheni.

Echipa Direcției economie, atragerea investițiilor și eficiență energetică este la dispoziția dvs. pentru acordarea suportului metodologic necesar.

Pentru asistență contactați  numărul de tel. 060787643