Noutăți

Premierea cîștigătorilor Concursului „Revista Digitală pentru Tineri”

Într-o atmosferă plină de emoție și entuziasm, astăzi președintele raionului, Grigore Corcodel, a premiat cîștigătorii Concursului Raional „Revista Digitală pentru Tineri”, acțiune organizată de către Serviciul Tineret și Sport, specialist principal, Viorica Hadîrcă.

În cadrul concursului, elevii talentați și-au exprimat dragostea și afecțiunea pentru localitatea lor prin intermediul pozelor și textelor, tematica inspirațională fiind „Iubește-ți Localitatea”.
Cu o tematică ce încurajează tinerii să-și exprime iubirea față de locurile natale și să aducă în prim-plan frumusețea și unicitatea comunităților lor, concursul a atras amatori pasionați de cuvânt și de frumosul fotografiilor.
Președintele raionului, Grigore Corcodel, a subliniat importanța promovării creativității și spiritului comunitar în rândul noii generații, oferind câștigătorilor Diplome și premii de valoare, după cum urmează:
Locul I: „La Pepeni mi-e cântecul, la Pepeni mi-e sufletul”
Autori: Lopotenco Cristina, Roșca Marina
Locul II: „Satul meu – leagăn de dor”
Autori: Feraru Anastasia, Bajura Cornelia
Locul III: „Pe meleagul inimii mele”
Autor: Robu Mihaela
Mențiune: „Acasă”
Autori: Ignat Mihaela, Mițic Gabriel, Chetraru Francesca
Mențiune: „Inima mea e la Iezărenii Vechi”
Autori: Petrov Nichita, Focșa Ilie, Culiș Andriana
Concursul Raional „Revista Digitală pentru Tineri” a fost nu doar o competiție literară, ci și un mijloc eficient de a sublinia importanța iubirii față de locurile de baștină și de a încuraja tinerii să fie ambasadori ai frumuseții din jurul lor. Această inițiativă promițătoare ar putea deveni o tradiție prețuită, continuând să inspire și să descopere noi talente în fiecare ediție viitoare.